Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο agent Τουντούρης στο «Newsweek»











Στη «πρίζα» και οι Ελληνες ατζέντηδες ελέω του επερχόμενου δημοψηφίσματος και ενός πιθανού «Grexit». 

Ο FIFA Agent Πασχάλης Τουντούρης έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό «Newsweek» περιγράφοντας (από την προσωπική του σκοπιά) τις καταστροφικές συνέπειες του ελληνικού ποδοσφαίρου από μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. 

Αρχικά το σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει πως τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μειωθούν, σε περίπτωση που το ευρώ σταματήσει να αποτελεί το εθνικό νόμισμα.

«Διαθέτουμε τους καλύτερους δικηγόρους στον αθλητικό Δίκαιο αλλά αυτό το σενάριο δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε και να το βάλουμε στα συμβόλαια των παικτών, διότι δεν είχε συμβεί ουδέποτε πριν κάτι τέτοιο. 

Για να είμαι ειλικρινής προσπαθήσω να αποφύγω την μετακίνησή παικτών προς την Ελλάδα ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα…» τονίζει ο Ελληνας ατζέντης προσθέτοντας πως οι παίκτες που επαναδιαπραγματεύονται τα συμβόλαιά τους ή συζητούν για την μεταγραφή τους στην Ελλάδα, προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι θα πληρωθούν σε ευρώ ανεξάρτητα από τυχόν μετάβαση σε ένα άλλο νέο νόμισμα.


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (3/7)



Δεν υπάρχουν σχόλια: