Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Μπακασέτα, πες αλεύρι…! – Νέο συμβόλαιο περιμένει τον 22χρονο – «καυτό» - επιθετικό στον Πανιώνιο












Αν έλεγε κανείς στους «σοφούς» της πλατείας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, πως ο Τάσος Μπακασέτας θα γράφει στο κοντέρ πέντε γκολ στην πρώτη επτάδα των αγώνων της φετινής Super League με τη φανέλα του Πανιωνίου, το πιθανότερο είναι πως θα τον έστελναν «συστημένο» στον πρόεδρο – γιατρό της ομάδας Χρήστο Δάρα, προκειμένου να του συστήσει έναν ειδικευμένο γιατρό για την περίπτωσή του. 

Ετσι ακριβώς και μην το γελάτε καθόλου. 

Ελα όμως που ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ναι, κάνει ακόμη και τους «σοφούς» της πλατείας να… σκίζουν τα πτυχία τους με τα θαυμαστά έργα και ημέρες του. 

Όχι πάντως και τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος τον καθιέρωσε ως δεύτερο επιθετικό και βγαίνει ασπροπρόσωπος για την συγκεκριμένη επιλογή του. Είπαμε: πέντε γκολ σε επτά αγώνες και η καταμέτρηση συνεχίζεται…!

Μια φορά ο Χρήστος Δάρας μαζί με τον Νίκο Ζαμάνη και τα άλλα παιδιά εντός των τειχών, μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν σκοπεύουν να καθίσουν, απολαμβάνοντας τα γκολ και τους πολύτιμους βαθμούς που πέφτουν στο σακούλι από τα «καυτά» πόδια του πρώτου σκόρερ της ομάδας. 

Σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης οσονούπω σκοπεύουν να τον καλέσουν για μια ιδιαίτερη και λεπτή συζήτηση, που θα΄χει ως αποκλειστικό αντικείμενο την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. 

Να θυμίσω εδώ πως το συμβόλαιο του Μπακασέτα με τους «κυανέρυθρους» λήγει στις 31/12/2016. 

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως το ερχόμενο καλοκαίρι κι έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα΄ναι ελεύθερος να συζητήσει και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, όπως ακριβώς δηλαδή προβλέπει η σχετική νομοθεσία. 

Κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται ούτε ως αστείο στη Νέα Σμύρνη και για αυτό το λόγο ετοιμάζονται να κάνουν τα κουμάντα τους. 

Το κατά πόσον τώρα θα καταφέρουν να πείσουν τον Μπακασέτα να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο που θα τον «δένει» για μεγαλύτερο διάστημα με τον Πανιώνιο – κι ενώ η μετοχή του «καλπάζει» στο… χρηματιστήριο της Super League – αυτό είναι μια άλλη ιστορία που έχει μπροστά της επεισόδια…



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: