Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η κορυφαία φιλοδοξία του Μαρινάκη!
















Η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου βρίσκεται στις φιλοδοξίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στη βελγική εφημερίδα «Derniere Heure». 

«Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη. Φιλοδοξία του προέδρου είναι να κατακτήσει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του και θέλει να σημειώσει μια επιτυχία» τόνισε ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ. 

Κάτι που αυτομάτως μου έφερε στο μυαλό όσα έγραφε η στήλη στις 22 Οκτωβρίου, σχετικά με το μεγάλο φετινό όνειρο του μεγαλομετόχου των «ερυθρόλευκων» που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στον τελικό του Europa League. 

O «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σημείωνε τότε πως οι νίκες του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο και κόντρα στην Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, άνοιξαν για τα καλά την όρεξη του Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να ονειρεύεται την συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του Europa League, που ειρήσθω εν παρόδω είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18 Μαίου στο γήπεδο “Σαιντ Τζέικομπ Παρκ”  της ελβετικής Βασιλείας. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: