Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Σωματοφύλακας ανέλαβε παίκτη! – H προεδρική…πάσα και η έκτακτη προστασία – συνοδεία πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»)
















Το απίστευτο περιστατικό που θα περιγράψει - αποκαλύψει η στήλη, θα μπορούσε κάλλιστα να συμβαίνει σε πολλές και διάφορες… τριτοκοσμικές (ποδοσφαιρικά) χώρες. 

Εκεί δηλαδή όπου η αδρεναλίνη χτυπάει «κόκκινο», όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδων, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να φτάνουν στο σημείο να φοβούνται μέχρι και την… σκιά τους! 

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να συμβεί ΠΟΤΕ, σε ένα πρωτάθλημα όπως την ελληνική Super League. Ούτε για… πλάκα. 

Συνεπώς και για να μην μακρηγορούμε, πάσα ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και ομάδες, είναι πέρα για πέρα συμπτωματική. Εντελώς συμπτωματική.

Εξηγούμεθα δια να μην… παρεξηγούμεθα, αφού όπως και να το κάνουμε, το να κυκλοφορεί ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής (μεγάλης ομάδας) εκτός γηπέδων, έχοντας συνοδεία – προστασία, ε αυτό, δεν είναι κάτι το σύνηθες. 

Σωστά; Σωστά. 

Κι όμως, να που συμβαίνει. Ο πρωταγωνιστής – παίκτης της ιστορίας αισθάνθηκε άβολα κι αν θέλετε, μια είδους ασυνήθιστη ανασφάλεια τις τελευταίες ημέρες. 

Ισως ειρήσθω εν παρόδω να φταίει η άτιμη η ριμάδα η γλώσσα, που ως γνωστόν, κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει, για να θυμηθούμε τη σοφή λαϊκή ρήση. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου που διαθέτει το «know how» να πιάνει την ψυχολογία των παικτών του και να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, κατάλαβε πως υπάρχει… θέμα κι έσπευσε να δώσει λύση. Με ποιον τρόπο; 

Εδώ βρίσκεται το «ζουμί» του ρεπορτάζ και το εκπληκτικό της υπόθεσης. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το μεγάλο αφεντικό έκανε… πάσα έναν απ' τους δικούς του σωματοφύλακες στον ποδοσφαιριστή, ούτως ώστε να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του εκτός γηπέδων.  

Όλα αυτά μέχρι νεωτέρας κι αν θέλετε, μέχρι ωσότου να ξημερώσει εκείνη η όμορφη ημέρα, που ο ανήσυχος – ανασφαλής παίκτης της ιστορίας μας θα πατάει και πάλι γερά στο έδαφος, δίχως οποιαδήποτε… σκιά φόβου και ανασφάλειας. Με τόλμη κι αρετή. 

Ναι, συμβαίνουν κι αυτά στον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου.



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: