Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι φίλοι απ΄τα… παλιά!



Το περασμένο καλοκαίρι όχι απλά «φλέρταρε» με τον Πανιώνιο, αλλά έχασε το χρίσμα του νέου τεχνικού πάνω στο φώτο φίνις από τον Νίκο Παντελή. 

Εσχάτως, ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερος. Οχι φυσικά στη Νέα Σμύρνη. Χάθηκαν οι πάγκοι που… τρίζουν στη Super League!


«Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει τις λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος (του Αβελ) είχε δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, έκανε το μοιραίο λάθος να ζητήσει προκαταβολή.


Και επειδή εκείνη την περίοδο το ταμείο ήταν μείον στην «πλατεία», οι «κυανέρυθροι» φέρονται να έστριψαν δια του αρραβώνος και να κατέληξαν στον επίσης οικονομικό (και προφανώς... άνευ προκαταβολής) Νίκο Παντελή.  


Από τότε, μέχρι σήμερα, πέρασαν σχεδόν δύο μήνες, χωρίς ο Νίκος Παπαδόπουλος να συνεργαστεί με κάποια ομάδα. Τελευταίος σταθμός η Καβάλα τη σεζόν 2012-13, το ξεκίνημα της οποίας τον βρήκε για έξι παιχνίδια στον πάγκο του Εθνικού Αχνας στην Κύπρο.


Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, ο 42χρονος προπονητής έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις προέδρου ΠΑΕ της Super League για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας του έπειτα από το επερχόμενο «διαζύγιο» με τον νυν προπονητή. Οι δύο τους άλλωστε, γνωρίζονται πάρα πολύ καλά από παλιά κι ας μην έχουν συνεργαστεί ποτέ άλλοτε στο παρελθόν.


Προσοχή όμως. Η δουλειά δεν είναι στρωμένη και έτοιμη, ούτε το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι αυτό, διότι στο εσωτερικό της ΠΑΕ οι προτιμήσεις για τον επόμενο «λοχαγό» ποικίλουν.


Επιτελικό στέλεχος του συλλόγου, με «βαριά» φανέλα, προορίζει άλλον τεχνικό για την παράδοση των κλειδιών. Αυτοί κι αν είναι φίλοι από τα παλιά!


Ποιανού η γνώμη στο τέλος θα υπερισχύσει…; Coming soon, όπως λένε και στο σινεμά!