Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τα… παιδιά του Αγγελου στη Ριζούπολη

Την ώρα που στον Απόλλωνα κρέμονται από τα χείλη του Αναστασιάδη, εντός της Ριζούπολης κυκλοφορούν τρία... συν ένα «Αγγελό-παιδα». Το «Marca – SL» έψαξε, τα εντόπισε και τα παρουσιάζει.

Παλιούς του γνώριμους θα συναντήσει ο Μακεδόνας κόουτς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» εφόσον βέβαια απαντήσει καταφατικά στην επίσημη πρόταση που κρατάει στα χέρια του από το βράδυ της Τρίτης (8/10).
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ

Ο 35χρονος αμυντικός γνωρίζεται με τον Αγγελο από τη σεζόν 1996-97 και την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ. Επί των ημερών του Αναστασιάδη στον πάγκο του Δικεφάλου, έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄Εθνική, αγωνιζόμενος για 18 λεπτά στο ματς πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Εδεσσαϊκός (1-1) στις 3/11/1996.
 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ
 

Πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Α΄Εθνική όταν ο Αναστασιάδης τον έβαλε ως αλλαγή στο 87΄αντί του Οκκά στο «Clasico» της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ – Αρης 2-0) στην Τούμπα στις 13/04/2003. Οι δρόμοι του με τον Ελληνα τεχνικό έσμιξαν και την περασμένη σεζόν στην Κρήτη και στον Πλατανιά.
 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Οπως και ο Κανακούδης, έτσι και ο 23χρονος αμυντικός συνεργάστηκε με τον Αναστασιάδη την περασμένη περίοδο στον Πλατανιά.
 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ
 

Διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του με τον βορειοελλαδίτη τεχνικό την πρώτη του επαγγελματική σεζόν (2001-02) στον Ηρακλή, χωρίς όμως τότε να πάρει ευκαιρίες συμμετοχής λόγω του νεαρού της ηλικίας (17 ετών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: