Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ελλάδα 0 - Β. Ιρλανδία 2 / Γεροί να ‘μαστε και θα δούμε πολλά!

Tο διαφημιστικό σποτάκι χορηγού της Εθνικής που έκανε θραύση το καλοκαίρι πριν και κατά την παρουσία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ, τροποποιήθηκε για τις μελλοντικές υποχρεώσεις της εθνικής μας. 

Αναρωτιέται ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής τι άλλο θα δούμε....

Ε, λοιπόν, σε μια βραδιά που είδαμε την Πορτογαλία να νικάει τη Δανία με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 95’, την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία να ισοφαρίζεται στο 94’ από το Έιρε, το Σερβία - Αλβανία ξύλο να διακόπτεται λόγω ξύλου, είδαμε και την Εθνική μας να χάνει από τη Βόρεια Ιρλανδία.
 

Δεν παίξαμε πάλι καλά και χάσαμε. Καθαρά και δίκαια. Ούτε η πρώτη ήττα ήταν ούτε σίγουρα η τελευταία. Επί Κλαούντιο Ρανιέρι έτσι φαίνεται! Δεν τη λες και καταδικαστική… 

Και όμως βλέποντας τον ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη του αγώνα να θέτει τα ερωτήματα προς τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους διεθνείς, νόμιζες ότι κάποιος… πέθανε!
 

Μόνο το μαύρο περιβραχιόνιο έλειπε από το μανίκι του σακακιού του για να δέσει με το πρόσωπό του. Μάλλον δεν άκουσε τον Στάικο Βεργέτη που το είπε πολύ σωστά στην τοποθέτησή του πριν από την έναρξη του αγώνα. 

«Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε μια πρόκριση σε τελική διοργάνωση για να βγάλουμε κάτι νέο και διαφορετικό;». Μάλλον, κάποιοι δεν είναι. Είναι και τα ταξιδάκια στη μέση…
 

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»
 

Γκολ: 9’ Γουόρντ, 51’ Λάφερτι
 

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Βύντρα (16’ Σταφυλίδης), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Καρέλης, Σαμαράς (67’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (46’ Σάμαρης), Μήτρογλου.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, Φέργκιουσον (78’ Ριβς), Χιουζ, ΜακΚόλεϊ, ΜακΛάφλιν, Γουόρντ (59’ ΜακΓκίβερν), Νόργουντ, Μπερντ, Ντέιβις, Έβανς, Λάφερτι (72’ Μαγκίνις).
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
 

Κίτρινη: 33’ Σαμαράς, 59’ Μανιάτης, 90’ Σάμαρης - 28’ Λάφερτι

Πηγή: www.e-soccer.gr
 
http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: