Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«Αγκάθι» το οικονομικό για το μεταγραφικό deal Καλλονής - Πετρόπουλου

Μπορεί ο Αντώνης Πετρόπουλος να παραμένει στην μεταγραφική ατζέντα της Καλλονής, ωστόσο στις μέχρι τώρα συζητήσεις έχει διαπιστωθεί – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» - σεβαστή διαφορά στο οικονομικό, που βάζει εμπόδια για την άφιξή του 29χρονου επιθετικού στη Μυτιλήνη.

Ο Πετρόπουλος κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από το «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ, η Καλλονή ψάχνεται για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και έτσι άνοιξε το μεταγραφικό κανάλι μεταξύ των δύο πλευρών.

 Κι αυτό ειρήσθω εν παρόδω παρά το γεγονός πως κάποιοι στη Μυτιλήνη, λένε πως ο «Πετρογκόλ» έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τον ποδοσφαιριστή της νησιώτικης ομάδας Ντελγκάδο Χουάνμα και ίσως οι «σαρδέλες» θα έπρεπε να στραφούν σε έναν παίκτη με διαφορετικό στιλ. 


Οπως προαναφέραμε από τις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. 

Η Καλλονή δεν μπορεί να ξεφύγει από το περιορισμένο μπάτζετ που διαθέτει για την ενίσχυση του Ιανουαρίου και το οποίο είναι προσαρμοσμένο σύμφωνα με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι όχι μόνο για μεταγραφές, αλλά και για την παραμονή πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (Λεοζίνιο, Μανούσος).
 

Βεβαίως, όσοι οι μέρες κυλούν και η Καλλονή εξακολουθεί να ψάχνεται για επιθετικό και ο Πετρόπουλος παραμένει χωρίς ομάδα, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται. 

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: