Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Xωρίς δελτίο παραμένει ο new entry Μπουσταμάντε στη Λιβαδειά

Μπορεί ο Λουίς Γκονζάλο Μπουσταμάντε να΄χει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες παραμονής στη Λιβαδειά, ωστόσο μέχρι και σήμερα ούτε έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του από την ομάδα της Βοιωτίας, ούτε έχει βγει το νέο δελτίο του.  Γιατί...; 

Το «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.


Να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής πως δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλους τους όρους της συνεργασίας του με το Λεβαδειακό κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει.
 

Δύο είναι οι λόγοι της μη ανακοίνωσης της μεταγραφής και έκδοσης του δελτίου και κατ΄επέκταση, της μη δυνατότητας του τεχνικού Σάββα Παντελίδη να τον υπολογίζει για τα επίσημα παιχνίδια των «πρασίνων».
 

Ο πρώτος είχε μέχρι πρότινος να κάνει με την διαθέσιμη θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. 

Ωστόσο έπειτα από το προ ημερών «διαζύγιο» με τον Αργεντινό Φαμπιάν Μπορνταγκαράι, άνοιξε μια θέση κι έτσι το συγκεκριμένο πρόβλημα έπαψε πλέον να υφίσταται.
 

Ο δεύτερος λόγος αφορά την μη παραλαβή όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών του ποδοσφαιριστή για την έκδοση του δελτίου του. Ας όψεται η γραφειοκρατία και η απόσταση Ελλάδας – Αργεντινής. 

Ωστόσο, στη Λιβαδειά θεωρούν πως είναι πλέον θέμα χρόνου να φτάσουν όλα τα απαραίτητα χαρτιά και να προχωρήσουν έτσι στις διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του, κάτι που θα προσθέσει τον Μπουσταμάντε στη «φαρέτρα» του Σάββα Παντελίδη.  


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: