Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Με… κομμένη την ανάσα στο Ηράκλειο για την Μεγάλη Τρίτη του ΟΦΗ! – Την αποβολή της κρητικής ομάδας απ΄τη Superleague ζήτησε o Παναθηναϊκός!

Η Μεγάλη Τρίτη (13/1) του ΟΦΗ βρίσκεται προ των πυλών και θα κρίνει εν πολλοίς, το παρόν και το μέλλον της κρητικής ομάδας στη Superleague.

 Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η κρητικής ΠΑΕ εις βάρος της διοργανώτριας αρχής θα εκδοθεί την Τρίτη (13/1) κι ενώ την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague με πρώτο θέμα το τι μέλει γενέσθαι με τon OΦΗ.

Tα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν τη Δευτέρα (12/1) στο Μονομελές Πρωτοδικείου Ηρακλείου. Το παρών έδωσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της Superleague και των ποδοσφαιριστών Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα, αλλά και δικηγόρος του Παναθηναϊκού (!) που ζήτησε την εφαρμογή του νόμου και την αποβολή του ΟΦΗ απ΄το πρωτάθλημα!

Κι όλα αυτά την στιγμή που η Superleague είχε δώσει διορία στον ΟΦΗ μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του απ΄τα πολιτικά δικαστήρια και την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, κάτι που δεν συνέβη με τον σοβαρότατο κίνδυνο (μη ορισμός αγώνων, αφαίρεση βαθμών) που εγκυμονεί κάτι τέτοιο. 




http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: