Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Θα αισθάνεται ωραία στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ο Ρατς


«Σύνταξη» από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ο Ράζβαν Ρατς μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία του με τη διοίκηση για επέκταση της υπάρχουσας συμφωνία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017. 

Έτσι ο 34χρονος Ρουμάνος αμυντικός που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016, σκοπεύει να παραμείνει στην Τούμπα μέχρι τα 37 του. Οι λόγοι; Πολλοί. 

«Προσαρμόστηκα γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Εδώ, κατάλαβα αμέσως τι θέλει ο προπονητής από μένα και είχα πολύ καλή εξέλιξη. Είχα πολλές βοήθειες και κατάφερα να είμαι τρεις φορές καλύτερος παίκτης του μήνα. 

Έχω υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου μου μέχρι το 2017. Εδώ αισθάνομαι σπουδαία γιατί έχω μεγάλη ελευθερία στο παιχνίδι, νιώθω να με εκτιμούν και οι οπαδοί με αγαπούν. Νιώθω πλήρης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρατς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazeta Sporturilor και δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με αφορμή τη συμπλήρωση ακριβώς 13 χρόνων από το ντεμπούτο του (στη φιλική ήττα με 2-1 από τη Γαλλία) με την εθνική Ρουμανίας!

Μάλιστα, από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στους οπαδούς. «Είναι φανατικοί. Είχαμε οπαδούς στο προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία. 

Στο πρωτάθλημα, στο γήπεδό μας δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πρωτοφανή για τα άλλα γήπεδα. Αναζητείστε στο youtube το βίντεο με τίτλο «Ring of fire», που είναι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ήταν τρελό. Στη Θεσσαλονίκη όλοι ανασαίνουν για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει και ο Άρης αλλά η αγάπη για αυτόν δεν είναι ίδια», σχολίασε ο Ρατς!

ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: