Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Κατσικάς για Παναθηναϊκό, Τζανδάρης για Ολυμπιακό;









Τα… φίδια ζώνουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σχετικά με τους επόμενους σταθμούς της καριέρας των προσεχών ελεύθερων Φάνη Τζανδάρη και Γιώργου Κατσικά, που εσχάτως έχουν πάψει να υπολογίζονται και βρίσκονται με «διαρκείας» στην εξέδρα. 

Μπορεί αμφότεροι να βάζουν σε προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας τους στο εξωτερικό, ωστόσο για τον Τζανδάρη βοά ο τόπος πως πίσω από το «όχι» στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του… κρύβεται ο Ολυμπιακός, δεδομένων (και) των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί ο εκπρόσωπος του Γιάννης Ευαγγελόπουλος με τους «ερυθρόλευκους». 

Μέχρι και η παρουσία του νεαρού μέσου (παρόντος του μάνατζερ του) σε ραντεβού με φόντο την θάλασσα του Πειραιά, θρυλείται πως συνέβη στην πιάτσα των ατζέντηδων, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. 

Σε ό,τι αφορά τον Κατσικά λέγεται πως έχει ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς για την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. 

Στην Τούμπα πάντως, γνωρίζουν πως ο εκπρόσωπος του 25χρονου στόπερ Πασχάλης Τουντούρης, διατηρεί παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια δυνατό «κανάλι» με τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που τους βάζει σε αναπόφευκτες μεταγραφικές σκέψεις που συνδέονται με το «τριφύλλι».  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (15/2)


http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: