Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

«Βλέπει» Χάβι Βάρας η ΑΕΚ για τον «άσο»

Η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ραφίκ Τζιμπούρ βάζει… μπρος για να προχωρήσει και στις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν αποφασιστεί να γίνουν, στα πλαίσια της ενίσχυσής της ενόψει Σούπερ Λιγκ.


Και μετά τις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει προσθήκη και κάτω από τα δοκάρια. 

Στην «Ένωση» θέλουν η συγκεκριμένη επιλογή να καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» τους και κινούνται πολύ προσεκτικά, έχοντας ξεχωρίσει μερικές περιπτώσεις τις οποίες και «δουλεύουν» το τελευταίο διάστημα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» ο ένας εξ αυτών είναι ο Χάβι Βάρας της Βαγιαδολίδ. Ο Χάβι Βάρας αποτελεί αναμφίβολα μια σούπερ περίπτωση, με «γεμάτες» χρονιές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μια σειρά από τρόπαια στο παλμαρέ του. 

Ο Ισπανός γκολκίπερ ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Σεβίλλη, στις τάξεις της οποίας βρέθηκε το 2005 και με την οποία κατέκτησε 3 Γιουρόπα Λιγκ, και 2 Κύπελλα Ισπανίας! 

Τα πρώτα χρόνια αποτελούσε την εναλλακτική κάτω από τα δοκάρια, μέχρι το 2010, όπου και καθιερώθηκε, παίρνοντας τη φανέλα του βασικού! 

Την οποία και κράτησε μέχρι τη σεζόν 2012-2013, όπου και παραχωρήθηκε δανεικός στη Θέλτα, όντας και εκεί ο βασικός τερματοφύλακας. 

Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Σεβίλλη, πήρε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και στο φινάλε της χρονιάς παραχωρήθηκε στη Βαγιαδολίδ, με την οποία πέρυσι «έγραψε» 40 συμμετοχές στην Σεγούντα!

Πλέον είναι ελεύθερος καθώς στο συμβόλαιό του υπήρχε σχετικός όρος για την περίπτωση που η ομάδα του δεν εξασφάλιζε την άνοδό της στην Πριμέρα, με την ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να τον έχει ψηλά στη λίστα της και να δείχνει ιδιαίτερα «ζεστή» για την περίπτωσή του. 

Ο Χάβι Βάρας είναι 32 ετών, έχει ύψος 1.83 και φαντάζει σίγουρα ως μια σούπερ και «εγγυημένη» επιλογή για τον «άσο», με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ξεχωρίσει το όνομά του, στη λίστα με τους τερματοφύλακες που έχουν στα χέρια τους.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: