Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ατρόμητος για Ράγιος! – O κοινός εκπρόσωπος με τον Φερνάντο Ουσέρο και το…αλμυρό κασέ!

Το ανοιχτό κανάλι του Ατρόμητου με τον εκπρόσωπο του Φερνάντο Ουσέρο, «γέννησε» το σενάριο του ενδιαφέροντος της περιστεριώτικης ομάδας και για τον Ρούμπεν Ράγιος του οποίου επίσης τα μανατζερικά δικαιώματα ανήκουν στον Ντομίνγκο Σεβιγιάνο.


Ο Ισπανός μέσος κι άλλοτε παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι εκτός των πλάνων της Μακάμπι Χάϊφα, με την οποία έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. 

Ο Ράγιος  λαμβάνει ετησίως 350.000 ευρώ από την ισραηλινή ομάδα, ευρουλάκια που πολύ δύσκολα συναντά κανείς στα συμβόλαια της μνημονιακής Superleague.  

Και σίγουρα όχι σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος, οι οποίες δεν ξεφεύγουν πάνω από τα «200άρια» συμβόλαια. 

Εκτός πάλι κι αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να «κουρέψει» το κασέ του όσο ακριβώς χρειάζεται, προκειμένου να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Σενάριο που να θυμίσουμε πως είχε παίξει και την περασμένη άνοιξη. 

Τότε που το κλίμα για τον ίδιο ήταν βαρύ στο Ισραήλ έπειτα από το φριχτό τάκλιν («δολοφονικό» όπως το χαρακτήρισαν τα ΜΜΕ της χώρας) που έκανε σπάζοντας το πόδι του 24χρονου μέσου της Μπνέι Γεχούντα, Ραφί Νταχάν.

Ο Ράγιος έγραψε εκείνη την περίοδο μια «μαύρη σελίδα» στην ποδοσφαιρική καριέρα του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λίγες ημέρες με προορισμό την Ισπανία, προκειμένου να καταλαγιάσει η «σκόνη» και ο θόρυβος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: