Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Φουλάρει» η ΑΕΚ για το deal με τον Μπαρόχα

Ο βασικός κορμός της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ έχει σχηματιστεί για την ΑΕΚ και πλέον απομένουν συγκεκριμένες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.


Και μία από αυτές είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Στην «Ένωση» κινούνται εδώ και καιρό για την ενίσχυση στον «άσο», προχωρώντας στην απόκτηση ενός γκολκίπερ που μαζί με τον Γιάννη Ανέστη θα αποτελέσουν το δίδυμο της Σούπερ Λιγκ και θα προσδώσουν στην ομάδα τη σιγουριά που απαιτείται κάτω από τα δοκάρια. 

Η ΑΕΚ είχε προχωρημένες επαφές με τον Χάβι Βάρας, ωστόσο ο Ισπανός προτίμησε να συνεχίσει στην Ισπανία και δη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τη φανέλα της Λας Πάλμας. 

Η «Ένωση» πέραν του 33χρονου τερματοφύλακα εξέταζε παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις, με εκείνη του Άλεν Μπαρόχα να είναι σε περίοπτη θέση στη λίστα της.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βενεζουέλας που εντυπωσίασε στο Κόπα Αμέρικα έχει εξελιχθεί πλέον σε βασικό στόχο για τον «άσο» και στην ΑΕΚ προχωρούν ώστε να ολοκληρώσουν την υπόθεση, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία. 

Ο στόχος είναι κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Τραϊανός Δέλλας να έχει στη διάθεσή του και τον τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί, αλλά και τον αριστερό μπακ, και από εκεί και πέρα να απομένει σίγουρα μια προσθήκη στη μεσοεπιθετική γραμμή και… βλέπουμε! 

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Μπαρόχα είναι η βασική επιλογή, με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Βενεζουέλας, που βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ, να αποτελεί μια περίπτωση που στην «Ένωση» πιστεύουν πολύ και που θεωρούν πως πολύ γρήγορα οι μετοχές του θα εκτοξευτούν.

Το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Καράκας φαίνεται πως μπορεί να ξεπεραστεί και στην ΑΕΚ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 24ωρα, έχοντας βάλει στο… φουλ τις μηχανές, για την ολοκλήρωση της υπόθεσης, έχοντας πάντως και 1-2 εναλλακτικές στα υπόψιν τους, για παν ενδεχόμενο. 

Δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» της Τετάρτης (15/7) αναφέρει πως το ζήτημα του τερματοφύλακα θα κλείσει από μέρα σε μέρα, με την ΑΕΚ να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τον Μπαρόχα, που έχει «ψηθεί» με την προοπτική του «Δικεφάλου» και παρουσιάζεται έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και την «Ένωση».


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: