Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Η μεταγραφική...άπνοια φέρνει γκρίνια και φρενάρει τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Aν όπως είχε πει ο Κάρλ Μαρξ η θρησκεία είναι το όπιο του λαού, οι μεταγραφές είναι η… μαστούρα των οπαδών. 


Στην «πρίζα» είναι κάθε καλοκαίρι ο οπαδός. Διαβάζει τις εφημερίδες, μαθαίνει τα νέα από τα ραδιόφωνα και τα σάιτ και παίζει…μπάλα στον δικό του κόσμο. 

Ζει και αναπνέει για τους παιχταράδες που θα πάρει η ομάδα του και σε πιο υψηλό επίπεδο, για εκείνους που θα έρθουν και θα «γκρεμίσουν» το αεροδρόμιο!

Μια φορά στον ΠΑΟΚ μεταγραφές ακούνε και μεταγραφές δεν βλέπουνε. 

Ο Ρούμπιν Ολσεν δεν φτάνει ούτε καν για «ορεκτικό», ενώ οι επίσης new entries Χαρίσης – Κοροβέσης έχουν «κλείσει» εδώ και κάτι μήνες και ο όποιος ενθουσιασμός (λέμε τώρα) προκάλεσε η μετακόμισή τους στην Σαλονίκη, έχει εδώ και καιρό ξεθυμάνει.

Την Πέμπτη (16/7) ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα εν όψει της νέας σεζόν κόντρα στην Λοκομοτίβα στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League κι εν τούτοις μέχρι σήμερα δεν κουνιέται μεταγραφικό… φύλλο. 

Κι άντε τον περασμένο Γενάρη (έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά) υπήρχαν πολλές και διαφορετικές φωνές εντός της ομάδας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, κάτι που προκαλούσε την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων και νέων αφίξεων. 

Τώρα όμως που το μεταγραφικό κεφάλαιο το χειρίζεται αποκλειστικά ο Φρανκ Αρνεσεν, τι άραγε να φταίει…; 

Βασική αιτία φέρεται να αποτελούσε τουλάχιστον μέχρι πρότινος η κατάσταση που βίωσε η χώρα πριν από την κυριακάτικη (12/7) συμφωνία στις Βρυξέλλες με τους εταίρους και τους θεσμούς. 

Ο Άρνεσεν είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά οι παίκτες με τους οποίους συζήτησε ζητούσαν λίγο χρόνο παραπάνω για να δούνε τι θα συμβεί τελικά στη χώρα μας. 

Ελα όμως που η συγκεκριμένη δικαιολογία, καταρρίπτεται και δεν πείθει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η γκρίνια δίνει και παίρνει στους κόλπους του κόσμου, κάτι που έχει άμεση αντανάκλαση και στις χαμηλές πωλήσεις των διαρκείας. 

Ας όψονται οι μεταγραφές που ήταν και παραμένουν το όπιο των οπαδών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: