Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

«Σειρήνες» για Ντιγκινί στον Πανθρακικό

Δύσκολες ημέρες για τους παίκτες του Πανθρακικού. 

Δεν είναι μόνο πως η ομάδα της Κομοτηνής βλέπει τον κόσμο της Super League από την τελευταία θέση της βαθμολογίας



Είναι και οι γενικότερες συνθήκες εντός των τειχών και κυρίως οι οικονομικές εν μέσω κρίσης και τρίτου μνημονίου. 

Κάτι που μοιραία γεννάει διάφορες σκέψεις στο μυαλό των ποδοσφαιριστών εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Και όταν λέμε σκέψεις, εννοούμε σκέψεις εξόδου. 

Πόσω μάλλον όταν ηχούν στα αυτιά τους «σειρήνες» άλλων ομάδων, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με τον Νικολά Ντιγκινί. 

Ο Γάλλος επιθετικός έχει παρουσιάσει καλά αγωνιστικά στοιχεία από την στιγμή που την περασμένη σεζόν ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στην Κομοτηνή. 

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο του φετινού πρωταθλήματος σημείωσε ένα όμορφο γκολ που εξαργυρώθηκε με το βαθμό της ισοπαλίας για την θρακιώτικη ομάδα. 

Να θυμίσουμε πως ο άλλοτε συμπαίκτης των Μοχάμεντ Γιουσούφ και Μπεν Μοχάμεντ στη γαλλική Βαν τη διετία 2011-13, ήρθε το καλοκαίρι του 2014 στην Κομοτηνή, έπειτα από σχετική εισήγηση του τότε τεχνικού διευθυντή της ομάδας Βασίλη Κυρουβίδη. 

Το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο μην παίρνετε και όρκο πως θα εξαντληθεί, αφού τα οικονομικά προβλήματα της ακριτικής ομάδας σε συνδυασμό με τις «σειρήνες» που φτάνουν στα αυτιά του 27χρονου παίκτη καθιστούν πιθανή την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους και την συνεργασία του με άλλη ελληνική ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: