Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος Γκορμπούνοφ; Ο Μπάρκας!

Μπορεί ο 21χρονος τερματοφύλακας να έκανε το ντεμπούτο του με τα γάντια του Ατρόμητου τον περασμένο Μάιο σε παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (κλέβοντας τις εντυπώσεις και τον τίτλο του MVP) ωστόσο, κάθε άλλο παρά ως «κομήτης» έπεσε στην ομάδα του Περιστερίου. 



Στη δυτική όχθη θεωρούν πως έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια και μάλιστα θεωρούν πως διαθέτει το «πακέτο» προκειμένου να εξελιχθεί στον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας.  

Παρεμπιπτόντως, το καλοκαίρι του ΄13 (λίγους μήνες μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ατρόμητο) ο νεαρός κίπερ δοκίμασε την τύχη του στην δεύτερη ομάδα της Στόουκ Σίτι, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του αγγλικού συλλόγου. 

Όπως προαναφέραμε στο Περιστέρι πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στις δυνατότητες του Μπάρκα και στο πρόσωπό του βλέπουν τον μελλοντικό – βασικό – τερματοφύλακα της ομάδας, ποντάροντας συν τοις άλλοις και στην μεταπωλητική αξία του.

Στα τελευταία παιχνίδια ο Γκορμπούνοφ έχει πραγματοποιήσει μέτριες εμφανίσεις και ο Μπάρκας θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα από τον Λευκορώσο και να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα. 

Σημειωτέον πως το... report Δέλλα για τον Μπάρκα, ενισχύθηκε θετικά σε μεγάλο βαθμό έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: