Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Κρούση του Παναθηναϊκού στον..παλιόφιλο Γιοάν Μολό! – Αποκάλυψη με χρώμα ελληνικό από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό




















Θυμάστε τον Γιοάν Μολό…; Ναι, τον Γάλλο μεσοεπιθετικό ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 βρέθηκε προ των πυλών του ΠΑΟΚ, χωρίς εν τέλει να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και ενώ πιο παλιά είχε «παρελάσει» από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος αντι – Αμπντούν, την εποχή που ο Αλγερινός παίκτης είχε μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Καλό θα΄ταν να ανασύρουμε το βιογραφικό του 26χρονου ποδοσφαιριστή από το αρχείο και να το ρίξουμε στο τραπέζι εν όψει Ιανουαρίου. 

Κι αυτό διότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ο… παλιόφιλος Μολό δηλώνει στο στενό του περιβάλλον πως έχει δεχτεί κρούση από ελληνική ομάδα για τον ερχομό του στη χώρα μας! 

Κι όπου «κρούση», βάλτε δίπλα το όνομα του Παναθηναϊκού και θα΄στε μέσα.

Τη φετινή σεζόν τα ποδοσφαιρικά ίχνη του Γάλλου ποδοσφαιριστή εντοπίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κρίλια Σοβέτοφ. 

Παρεμπιπτόντως, ο Μολό είναι συμπαίκτης στην ομάδα που εδρεύει στη Σαμάρα με τον… δικό μας κι άλλοτε τερματοφύλακα του ΟΦΗ Γκιόργκι Λόρια. 

Με την Κρίλια έχει γράψει στο κοντέρ 17 συμμετοχές, ωστόσο αν και ο δανεισμός του από την Σεντ Ετιέν στην ρωσική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος εκφράζει (οφ δεν ρέκορντ) την επιθυμία να αποχωρήσει νωρίτερα, εξετάζοντας μεταξύ άλλων - σύμφωνα με όσα μεταφέρει στο περιβάλλον του - και την προοπτική της μετακόμισής στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Οσο για το αγωνιστικό προφίλ του; Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με σπουδαία τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, διαθέτοντας την ικανότητα να παίζει (αν και δεξιοπόδαρος) με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα. 

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλο αγώνα να αποκτήσει πριν από κάποια χρόνια τα δικαιώματά του από την Νανσί χωρίς όμως επιτυχία, ενώ το καλοκαίρι του ΄14 αν κι έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, εν τούτοις χάλασε ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.  

«Μπουσούλησε» στις ακαδημίες της Μαρσέιγ και στην συνέχεια σε αυτές τις Μονακό φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Συνολικά έπαιξε σε 42 ματς με την φανέλα της ομάδας του «Πριγκιπάτου». 

Μάλιστα  λόγω της σπουδαίας τεχνικής του κατάρτισης, της φαντεζί τρίπλα του και το γεγονός ότι φορούσε το «Νο 7» πήρε το παρατσούκλι του «Κριστιάνο Ρονάλντο του Μονακό».

Την σεζόν 2011-2012 δόθηκε δανεικός στην Καέν (35 συμμ. – 4 γκολ). Ακολούθως πήγε στην Ισπανική Γρανάδα για λίγους μήνες, αλλά επέστρεψε στη Γαλλία. 

Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε στην Σεντ Ετιέν δανεικός με οψιόν αγοράς και συν τω χρόνω αγοράστηκαν τα δικαιώματά του από την Νανσί. Λέτε να τον δούμε οσονούπω από τα μέρη μας…;


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: