Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μια «μπαλωθιά» κάνει δύο ευτυχισμένους!



Οπως μία καλή πάσα (σύμφωνα με το δόγμα του «δράκου» Παναγιώτη Γιαννάκη) έτσι κι ένα γκολ, κάνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους. 

Τον σκόρερ και τον εκπρόσωπό του, όπερ που σημαίνει στην προκειμένη περίπτωση, τον Αμπντούλ Ατζαγκούν και τον μάνατζερ του Πασχάλη Τουντούρη.

Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».



Ο Νιγηριανός μέσος πρόλαβε σε είκοσι λεπτά συμμετοχής να κουνήσει τα δίχτυα και να γλιτώσει τον Παναθηναϊκό από ένα τρίτο σερί «ναυάγιο» στα «στοιχειωμένα» Περιβόλια (προηγήθηκαν οι δύο περυσινές ήττες στο ίδιο γήπεδο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στη Super League.

Εκτός από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» οι οποίοι δεν πτοήθηκαν το καλοκαίρι από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση βίζας και το πήγαινε- έλα σε Νιγηρία και Νότιο Αφρική, αναμένοντας υπομονετικά για τον ερχομό του 20χρονου παίκτη στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο μάνατζερ του ουδέποτε έχασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.


Οκ, αν δεν παινέψεις το σπίτι και τον παίκτη σου, θα πέσει να σε πλακώσει! Σωστά και καλά θα κάνουν.


Ωστόσο με αφορμή το ντεμπούτο και το παρθενικό γκολ του Ατζαγκούν στα Περιβόλια, στην πιάτσα των ατζέντηδων θυμήθηκαν το σχόλιο του Πασχάλη Τουντούρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την ημέρα (28 Αυγούστου) της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό:


«Μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό.


Αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα deals κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αφού έπρεπε να ξεπεράσουμε διάφορα εμπόδια που εμφανίζονταν σε καθημερινή βάση.

Είμαι βέβαιος ότι Αζαγκούν είναι στο σωστό περιβάλλον για να δουλέψει σκληρά και έχει την ποιότητα να κάνει όλους μας περήφανους...».



Παρεμπιπτόντως είχε προηγηθεί νωρίτερα (29 Ιουλίου) και μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com στην οποία ο Ελληνας μάνατζερ έπλεκε το εγκώμιο του αφρικανού ποδοσφαριστή.


«Ο Ατζαγκούν είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεχωρίζει για την ηγετική προσωπικότητα και την εργατικότητά του. Εκτός γηπέδων είναι ένα άτομο με αδαμάντινο χαρακτήρα, κάτι που αποτελεί ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του».

  Αν λοιπόν ισχύει αυτό που λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ε τότε, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας ξεκίνησε με… μπαλωθιά στα Χανιά την απόσβεση της μεταγραφής στο τριφύλλι! Και τα καλύτερα έρχονται…!


Τελικά, όντως μια καλή πάσα - όπως και μία καλή «μπαλωθιά»- κάνει δύο ανθρώπους ευτυχισμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: