Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ζητείται επειγόντως ο Ζουέλα!



Η δεύτερη χειρότερη άμυνα της Super League, φέρει στην ούγια τη σφραγίδα του Απόλλωνα. Κάτι που κάνει ακόμη πιο αισθητή η παρατεταμένη απουσία του Φρανσίσκο Ζουέλα.


Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι, ήταν η απόκτηση του παλιού μας γνώριμου Φρανσίσκο Ζουέλα. Η ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία του (30 στα 31) σε συνδυασμό με τις πλούσιες παραστάσεις του εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, κέντρισαν το ενδιαφέρον των «κυανολεύκων» και τον έφεραν στη Ριζούπολη.
 

 Εν τούτοις, ο Ανγκολέζος αμυντικός δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κάνει το ντεμπούτο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχοντας περιοριστεί σε κάποιες ανεπίσημες«τζούρες» μέσω των καλοκαιρινών φιλικών αγώνων.
 

Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο και η επίσημη «πρώτη» πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Ούτε στοιχειωμένη να ήταν! 

Επειδή μάλιστα ο τελευταίος τραυματισμός ήταν στο ίδιο σημείο με τον προηγούμενο(έσω πλάγιος) δεν «σηκώνει» επιπολαιότητες αναφορικά με το τάιμινγκ της επανόδου υπό το φόβο μιας μεγαλύτερης ζημιάς.
 

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένονται και οι δείκτες της αγωνιστικής ετοιμότητας του αφρικανού παίκτη, δεδομένου πως η τελευταία του επίσημη συμμετοχή, χρονολογείται πριν από εννέα μήνες(!) και συγκεκριμένα στις 15/12/2012 με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα κόντρα στο Παραλίμνι για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Σίγουρα πάντως από την στιγμή που θα βρει ρυθμό, διαθέτει και την εμπειρία και τις ικανότητες να σουλουπώσει την προβληματική αμυντική γραμμή του Απόλλωνα, που μετράει οκτώ γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: