Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Στο… βάθρο των ακριβοπληρωμένων o Φελίπε Σαντάνα! - Στο μικροσκόπιο του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» το συμβόλαιο του new entry Βραζιλιάνου αμυντικού και ο Ελληνας μάνατζερ που «έτρεξε» το deal με τον Ολυμπιακό











Οι ανακοινώσεις των deals από πλευράς των ομάδων, αποτελούν  τη… βιτρίνα των μεταγραφών. 

Ωστόσο, πίσω από κάθε deal, «κρύβονται» οι αθέατοι παράμετροι της συμφωνίας, που εμπεριέχουν παραδοσιακά το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση (και) με τον Φελίπε Σαντάνα του Ολυμπιακού.
 

Ως γνωστόν, ο 29χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήθηκε από τη Σάλκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς. 

Σημειωτέον πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για διετές συμβόλαιο από το ερχόμενο καλοκαίρι κι έπειτα, από την στιγμή που αγοραστούν τα δικαιώματά του απ΄την γερμανική ομάδα.
 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» συνέλεξε αρκετά ενδιαφέρουσα tips που σφράγισαν τη συμφωνία μεταξύ Σαντάνα και Ολυμπιακού, καθώς και τον Ελληνα διαμεσολαβητή, ο οποίος πρότεινε τον ποδοσφαιριστή στην πειραϊκή ομάδα και «έτρεξε» σε συνεργασία με το μεγάλο γερμανικό γραφείο που διατηρεί τα μανατζερικά δικαιώματα του την υπόθεση της μεταγραφής.
 

Ας ξεκινήσουμε όμως με τις απολαβές του υψηλόσωμου στόπερ για τους επόμενους πέντε μήνες και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Σαντάνα θα προσθέσει στο τραπεζικό λογαριασμό του το καθαρό ποσό των 700.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους που έχουν προβλεφθεί για την επίτευξη διάφορων στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 

Από κει και πέρα και εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει χρήση της οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι και τον «δέσει» στο λιμάνι, τότε οι καθαρές ετήσιες απολαβές του Βραζιλιάνου για τα επόμενα δύο χρόνια θα κυμαίνονται στο 1,6 εκατ. ευρώ και συνολικά στα 3,2 εκατ. ευρώ.
 

Ποσό που με βάσει τα φετινά δεδομένα και την οικονομική κλίμακα των συμβολαίων του Ολυμπιακού, καθιστά τον Σαντάνα τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», δεδομένου πως ο Ιμπραϊμ Αφελάι έχει την πρωτοκαθεδρία με 2 εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι Κώστας Μήτρογλου (1,5 εκατ. ευρώ) και Ρομπέρτο (1,2 εκατ.
ευρώ).
 

Οσο για τον Ελληνα ατζέντη που έκανε τον διαμεσολαβητή και πρότεινε στα παιδιά του Πειραιά την απόκτηση του Σαντάνα από την Σάλκε…; 

Και το όνομα αυτού, Λευτέρης Σιδηρόπουλος. 

Ο εν λόγω μάνατζερ έχει εγκατασταθεί στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια και διατηρεί συνεργασία με μεγάλο γερμανικό γραφείο   που μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών παίζει… μπάλα και με τον new entry Φελίπε
Σαντάνα του Ολυμπιακού.

 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (1/2)


http://bestreaction.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: