Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «καυτός» Thomas Nazlidis και ο…Πανιώνιος!

(φωτ.www.fcplatanias.gr)


My name is Thomas! Thomas Nazlidis! Εμπνευσμένος από το ακαταμάχητο στυλ και τη φράση κατατεθέν του «πράκτορα – 007» στις θρυλικές ταινίες του, συστήνεται (και) τη φετινή σεζόν ο 26χρονος επιθετικός του Πλατανιά στους «εταίρους» της Super League, ξυπνώντας συγχρόνως και αναμνήσεις!


Τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια θα τα ζήλευε ακόμη και ο… Τζέιμς Μποντ, αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις την περασμένη σεζόν πήρε το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία κάνοντας έναν ηχηρό β΄γύρο με τέσσερα συνολικά γκολ.

Το καλοκαίρι το όνομά του είχε περίοπτη θέση στην ατζέντα των εσωτερικών υποθέσεων του Πλατανιά και η ανανέωση του συμβολαίου του, κρίθηκε όχι απλά απαραίτητη αλλά a priori. Οπερ και εγένετο, έστω κι εάν χρειάστηκαν δύο – τρία ραντεβού περισσότερα με τον Στέλιο Βαρουξάκη ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να πέσουν οι τζίφρες!

Οχι πάντως πως ο παίκτης δεν έστρεψε το βλέμμα του και προς άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, το διάστημα που παρέμενε στον «αέρα» η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των Χανίων.    

Εδώ που τα λέμε, Ελληνα επιθετικό με τις δικές του ικανότητες και… light συμβόλαιο (40 χιλιάρικα οι περυσινές καθαρές αποδοχές στον Πλατανιά) δεν συναντάς εύκολα την σήμερον ημέρα στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ο Πλατανιάς φρόντισε να τα βρει μαζί του και να τον «δέσει» στην Κρήτη για τα δύο επόμενα χρόνια.  

Σημειωτέον πως ο Ναζλίδης μεταπήδησε από τον Μακεδονικό στην Καβάλα το καλοκαίρι του 2010, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Σταύτρου Ψωμιάδη (το ποδοσφαιρικό «μάτι» του οποίου δεν λανθάνει συχνά), χωρίς πάντως να φανεί με τη φανέλα των «αργοναυτών»(11 παιχνίδια χωρίς γκολ).

Ενα χρόνο αργότερα μεταπήδησε στα Χανιά και από τότε, ρίζωσε στο «νησί των γενναίων» και εξελίσσεται στο πιο καυτό «πιστόλι» του Πλατανιά.

Και μιας και το΄φερε η κουβέντα, το Γενάρη του 2012 ο Πανιώνιος φέρεται να επιχείρησε να τον φέρει στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο το συμβόλαιο του με τον Πλατανιά, αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο.

Γι΄αυτό ίσως στη Νέα Σμύρνη έχουν λόγους να «μελαγχολούν», κάθε φορά που ρίχνει «μπαλωθιές» με τη φανέλα της κρητικής ομάδας και καταπλήσσει τα πλήθη στην πολυκατοίκα της Super League!