Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Εκπρόθεσμη» μεταγραφή για 33 δευτερόλεπτα!

Μάχη με τον χρόνο έδιναν το βράδυ της Δευτέρας (1/9) οι ομάδες, προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν.

Και μπορεί οι «μεγάλοι», όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ, να εξασφάλισαν περισσότερο χρόνο για να υπογράψουν με τους Φαλκάο και Γουέλμπεκ αντίστοιχα, οι «μικροί» όμως έμειναν παραπονούμενοι…

Η Παλέρμο θέλησε να εντάξει στο ρόστερ της τον Πορτογάλο επιθετικό Ζοάο Σίλβα της Μπάρι, τον οποίο «έψηνε» αρκετές εβδομάδες τώρα. 

Oμως οι δύο σύλλογοι κατάφεραν να φτάσουν σε οριστική συμφωνία μόλις λίγα λεπτά προτού το ρολόι δείξει 23.00 και κλείσει η πόρτα των μεταγραφών.

Ετοίμασαν άρον άρον τα χαρτιά, έπεσαν οι υπογραφές και εστάλη το σχετικό μαιλ στην ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αλλά το ρολόι εκεί έγραφε 23.00.33! 33 δευτερόλεπτα αφότου είχε λήξει ο χρόνος των μεταγραφών και έτσι δεν επικύρωσε τη μεταγραφή! 

Οι δύο ομάδες αναμένεται να ασκήσουν έφεση ενώ η Μπάρι ανακοίνωσε ότι έστειλε το μαιλ πριν από τις 23.00 και ότι δεν ευθύνεται αυτή επειδή έφτασε… αργοπορημένο! Θέμα δικτύου;


Πηγή: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: