Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ψάχνουν το γκολ με τα...κιάλια στον Πλατανιά! - Το συγκριτικό τεστ με τις δύο προηγούμενες εκκινήσεις στη Super League

Ζητείται γκολ! Το θλιβερό (και συγχρόνως ανησυχητικό) προνόμιο να βιώνει την απέραντη μοναξιά της επιθετικής δυστοκίας, βιώνει ο φετινός Πλατανιάς στο ξεκίνημα της Super League. 

Η κρητική ομάδα παραμένει χωρίς γκολ τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, και σίγουρα αναπολεί τις δύο προηγούμενες εκκινήσεις στις κούρσες της μεγάλης κατηγορίας. Το «Marca - SL» κάνει το σχετικό rewind.

Στα παιχνίδια με Ατρόμητο (1-0) και ΠΑΟΚ (4-0) η κρητική ομάδα γνώρισε ισάριθμες ήττες, ωστόσο δεν είναι τόσο η μηδενική συγκομιδή βαθμών που βαράει με το «καλημέρα» το καμπανάκι του συναγερμού, όσο η επιθετική «στειρότητα»  ή αλλιώς το μηδέν εις το πηλίκον!

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδείχτηκαν «τσακωμένοι» με τα δίχτυα στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια, κάτι που δεν συνέβη στα αντίστοιχα ματς των δύο προηγούμενων συμμετοχών τους στη Super League.
 

Την σεζόν 2012-13 με τον Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο του, ο νεοφώτιστος Πλατανιάς στα «σαλόνια» του πρώτου τη τάξει εγχώριου πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος (0-0) στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες κι άνοιξε λογαριασμό με τα γκολ την επόμενη αγωνιστική στο Παγκρήτιο επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού.
 

Την περασμένη περίοδο (2013-14) υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, σκόραρε τρεις φορές στα δύο πρώτα παιχνίδια, φέρνοντας ισοπαλίες με την Βέροια (2-2) στα Περιβόλια και τον Αστέρα Τρίπολης (1-1)  στο ίδιο γήπεδο. 

Βλέπετε, στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, οι συγκρίσεις ενίοτε είναι αναπόφευκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: