Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Προς ΟΑΚΑ (;) και το Λεβαδειακός – Πανθρακικός

Η κόντρα που υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την ΠΑΕ Λεβαδειακός θέτει σε «κίνδυνο» τη διεξαγωγή του κυριακάτικου (14/9) αγώνα των Βοιωτών με τον Πανθρακικό στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι στην φυσική έδρα των Βοιωτών, από την στιγμή που δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» ο Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς (ΑΠΟΔΗΛ) που είναι αρμόδιος για τη χρήση των γηπέδων της πόλης.
 

Ως γνωστόν, ο ΑΠΟΔΗΛ έχει διαμηνύσει στην ΠΑΕ Λεβαδειακός πως πρέπει να υπογραφεί νέα σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη χρήση του γηπέδου από την ομάδα, καθώς δεν υπάρχει σε ισχύ κάποια αυτή τη στιγμή.
 

Ο Δήμος θεωρεί ότι ο Λεβαδειακός δεν αποδίδει το 15% των εσόδων από τα εισιτήρια, τις διαφημίσεις αλλά και του κόστους του ρεύματος, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά έργα ανακατασκευής, τα οποία θα μείνουν στους δημότες για χρήση και θα πρέπει να υπάρξει ένας συμψηφισμός.
 

Η τελευταία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών την Δευτέρα (8/9) απέβη άκαρπη και μένει να διαπιστωθεί αν μετά το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ο Λεβαδειακός θα ξεσπιτωθεί για μία ακόμη φορά, υποδεχόμενος αυτή την φορά τον Πανθρακικό ξανά στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: