Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Στην «απόψυξη» του Κάλβο, ελπίζει ο Τσιώλης στην Ξάνθη!

Ο χρόνος γιατρεύει άραγε όλες τις πληγές…; 

Ο Σάκης Τσιώλης απαντάει καταφατικά, ελπίζει κι αναμένει ταυτόχρονα το ταχύτερο δυνατό την επιστροφή ή αν θέλετε την «απόψυξη» του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κάρλος Κάλβο στις επίσημες υποχρεώσεις της Ξάνθης. 

Το «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες...

Μπορεί πρόσφατα να ράγισε το γυαλί στις σχέσεις του Ισπανού ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της ακριτικής ομάδας, έπειτα από την ξαφνική και σοκαριστική επιθυμία του 29χρονου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο οι αγωνιστικές ανάγκες είναι τέτοιες, που μάλλον δεν… επιτρέπουν την παρατεταμένη σιωπηρή τιμωρία του. 

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,  δεν υπάρχει η πολυτέλεια να στερείται η Ξάνθη τις υπηρεσίες ενός τόσο ποιοτικού ποδοσφαιριστή, κάτι που έχει εμπεδώσει καλύτερα από κάθε άλλον στα Πηγάδια, ο καθ΄ύλην αρμόδιος επί τεχνικών θεμάτων Σάκης Τσιώλης.

Και από την στιγμή που ο παίκτης δεν πουλήθηκε ή έλυσε το συμβόλαιό του μέχρι τις 31 Αυγούστου υπογράφοντας σε άλλη ομάδα, εδώ που τα λέμε ίσως το καλύτερο σενάριο τόσο για την Ξάνθη, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν να «περπατήσουν» μαζί τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη υπό νορμάμ συνθήκες συνεργασίας και σαν μην συμβαίνει τίποτα και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας.
 

Η Ξάνθη άλλωστε πρότεινε εξ αρχής (μεταξύ άλλων) στον Κάλβο να καθίσει μέχρι τον Δεκέμβριο και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο να διεκδικήσει την μεταγραφή.
 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Ισπανός άσος όπως άανέφεραν με ένα στόμα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου οι Τσιώλης και Κασναφέρης, «παραμένει στο ρόστερ της ομάδας και είναι ένας από τους 28 ποδοσφαιριστές του ρόστερ». 

Αν έπαιζε κιόλας…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: