Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

O Γκέντσογλου και τα άλλα (προπονητικά)...παιδιά του Εργοτέλη

Την πρώτη - ανεπίσημη – εμφάνιση με τη φανέλα του Εργοτέλη, πραγματοποίησε ο Σάββας Γκέντσογλου την Τρίτη (2/9). 

Ο 24χρονος χαφ  της κρητικής ομάδας, είχε την πρώτη γνωριμία με τον γενικό αρχηγό Σταύρο Λαμπράκη και τους νέους συμπαίκτες του. Οσο για το θέμα του νέου προπονητή; Βάλτε τώρα που... γυρίζει!

Ο Γκέντσογλου αφού υπέγραψε επί αθηναϊκού την Δευτέρα (1/9) το νέο του συμβόλαιο (διάρκειας 1+1 χρόνο) με τον Εργοτέλη, την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο Ηράκλειο και εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».
 

Από κει και πέρα το τελευταίο (μέχρι το επόμενο;) μεταγραφικό απόκτημα με το λόγο για τον Παναγιώτη  Βλαχοδήμο βρίσκεται στη Γερμανία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις του και την Παρασκευή (5/9) αναμένεται εκτός απροόπτου στην Κρήτη.
 

Οσο για τον αντί – Φεράντο...; Η αναζήτηση συνεχίζεται με τους Ουζουνίδη – Νιόπλια να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και να εμπεριέχουν συγχρόνως υψηλό συντελεστή δυσκολίας για την μεταπήδησή στους στον πάγκο του Εργοτέλη. Για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους...
 

Ως αουτσάιντερ ακολουθούν οι Αναστόπουλος, Δερμιτζάκης χωρίς να αποκλείεται προϊόντος του χρόνου, κάποιος «εκλεκτός» – έκπληξη να πάρει στο τέλος το χρίσμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι εκπλήξεις είναι το... άλας του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: