Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Ροντρίγκες, ο agent Κοσεντίνο, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός!






















Της μεταγραφικής μοίρας γραφτό φαίνεται πως είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να «τρακάρουν» - με μεγάλη συχνότητα - πάνω στους ίδιους παίκτες. 

Όχι, δεν αναφέρομαι στον new entry Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος έριξε άγκυρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και όχι του Πειραιά, αλλά στον Πατρίτσιο (ή Πάτο) Ροντρίγκεζ. 

Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος έπαιξε δυνατά το καλοκαίρι του 2012 στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, χωρίς εν τέλει να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». 

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο στην πιάτσα των ατζέντηδων, εκείνο το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ από την στιγμή που φέρεται να «μπλέχτηκε» στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ιντεπεντιέντε (στην οποία άνηκε τότε ο ποδοσφαιριστής) ο γνωστός και μη εξαιρετέος μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο (ένθετη φωτ.) 

Ο εκπρόσωπος του δικού μας Σεμπάστιαν Λέτο, για τους μη μυημένους στα μανατζερικά. 

Δεν γνωρίζω κατά πόσο στο νυν «κανάλι» του ΠΑΟΚ με την Σάντος (όπου ανήκουν πλέον τα δικαιώματα του παίκτη) συμμετέχει ο agent Κοσεντίνο. 

Eφόσον όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε στην Πλατεία Αλεξάνδρας θα΄χουν έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον το μεταγραφικό love story του ΠΑΟΚ με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (30/1)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: